Westkustsalade - västkustsallad

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 124 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Zweeds
Gang:
brunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pasta met asperges en champignons - pasta with asparagus and mushrooms

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Rundersaucijzen met gebakken champignons, groene boontjes of asperges en evt een zacht- gekookt eitje

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Runderacarpaccio variatie

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

samengestelde salade van kreeft, asperges en champignons

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft