Hlou aux abricots et potiron - Abrikozen en pompoen voor bij couscous

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 506 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zoete rijstkroket

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

El haman del aroussa - Bruidsduiven

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kitty seeds granola

Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Couscous pour farcir la volaille - Marokkaanse couscousvulling voor kip, kalkoen of duif

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken