Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kuzu kapama - Lamsbout met groente uit de oven
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, sla, tomaat, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, groentebouillon, knoflook, komkommer, koriander, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, vruchtensap, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht van Francesca Kookt!:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: