Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Sous Vide Vegetable Jus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, prei, selderij, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, ei, gehakt, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Minimania:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot: