Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Gembervinaigrette
- Ingrediënten:
- citroensap, extra vierge-olijfolie, gemberwortel, peper, sherryazijn, sjalot, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegan / vinaigrette / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, sambal oelek, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Amuse / diner / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Bijgerecht uit Moro Londen: