Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Pompoensoep - sopa de calabaza
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillon, peper, pompoen, slagroom, ui, verse koriander en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, bouillon, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Mijn Franse keuken: