Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Kasinótojás - Casino-eieren
- Ingrediënten:
- ansjovispasta, boter, ei, franse salade, gepekelde tong, mosterd, peterselie, witte peper en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, brood, citroensap, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De liefde van de man ...:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-04:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: