Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Amuse / diner uit Een kookboek.:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: