Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeiknoflookkorianderolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeterselierode paprikarode uisuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kippenlevers met tomaten

Ingrediënten:
kippenbouillonblokje, kippenlever, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomaten met tonijn

Ingrediënten:
dille, groene olijven, groene paprika, lente ui, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaat, tomatenketchup, tonijn, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Ovengedroogde tomaten

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, suiker, tijm, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met tomaat

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogde tomaten, olijfolie, room, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomaten en rijstsalade

Ingrediënten:
chilipepervlokken, feta, olijfolie, oregano, rijst, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Tomaten met kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bieslook, extra vierge-olijfolie, peterselie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Bijgerecht uit Grieks koken:

Gevulde tomaten

Ingrediënten:
olijfolie, peper, peterselie, rondkorrelige rijst, tomaten, tomatenpuree, uien, water en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Okrastoof met tomaten

Ingrediënten:
knoflook, okra, olijfolie, oregano, peterselie, tomaat, tomaat in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Roerei met tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, ei, geklaarde boter, ghee, peper, tomaat, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch / Europees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht uit Toscane:

Italiaanse tomaten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, mozzarellavocht, olijfolie, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paprika met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, knoflook, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Tomaten-basilicumdressing

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met tomaat

Ingrediënten:
ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippesoep met tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager kippenvlees, peper, rijst, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / etherische olie
Haal meer recepten op...