Recept van Lekker Happen:
Boeuf Bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, kruidenbouillon, laurierblaadjes, peper, rode wijn, runderpoulet, spekblokjes, tijm, wortelen, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: