Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Mousselinesaus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, peper, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken: