Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Uien met kerrierijst en linzen
- Ingrediënten:
- basmatirijst, ghee, groene linzen, kerriepoeder, koriander, munt, peper, zoete ui en zout
- Soort:
- rijst / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, gember, honing, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, kruiden, limoen, olijfolie, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: