Recept van AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Mosselen met pijnboompittensaus
- Ingrediënten:
- citroensap, mosselen, olijfolie, pijnboompitten, suiker, knoflook, verse dille, verse peterselie en witte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, boter, citroen, ei, knoflook, komkommer, kruiden, lente-ui, mosterd, munt, olijfolie, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, yoghurt, zeezout, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Grieks koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen: