Recept uit Eten in Italie:
Gestoofde kippeningewanden
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eierdooier, hanenkammen, kippenbouillon, orgaanvlees van kip, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, droge witte wijn, ei, eiwit, frituurolie, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Turkse kookkunst: