Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Havermoutkoekjes met banaan
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bananen, bloem, ei, gemalen kruidnagel, havermout, hazelnoten, kaneel, suiker, vetstof en zout
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, koriander, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Basisrecept uit Arabia:
Diner / nagerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Gezond en Lekker:
Recept uit Goed zoet:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek: