Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Champignons sautés à la crème - Champignons in roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, olie, peper, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag: