Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Stinco di vitello (Kalfsschenkel)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, dragon, kalfsfond, kalfsschenkel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Margriet kookboek: