Recept uit Margriet kookboek:
Rode kook ovenschotel
- Ingrediënten:
- appel, azijn, bacon, boter, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, honing, margarine, peper, rode kool, ui en zout
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Grillen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: