Recept van Patesserie:
Empanadas de Pino, typisch Chileens!
- Ingrediënten:
- bouillon, eidooier, eieren, bloem, empanadadeeg, gehakt, komijn, merkén, oregano, paprikapoeder, rundvlees, uien, zout en peper en zwarte olijven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, fruit, gehakt, granen, kaas, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rundvlees, suiker, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Patesserie:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: