Recept van Patesserie:
Empanadas de Pino, typisch Chileens!
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, eidooier, eieren, empanadadeeg, komijn, merkén, oregano, rundvlees, ui, zout en peper en zwarte olijven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, ei, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: