254 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapcourgetteeigembergroentegroentebouillonknoflookkruidenlaurierolijfoliepeperpeterseliepreisjalottijmuiwaterwitte wijnzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Bieslookvinaigrette

Ingrediënten:
arganolie, bieslook, courgette, knoflook, notenolie, peper, pijnappelpitolie, selderij, sjalottenazijn, suiker, vruchtenazijn, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / vinaigrette
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Zomer Pompoen Soep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bleekselderij, gele zomerpompoen, groentebouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, ui, wortel en zout

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentestrudel met kruidenyoghurt

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappel, boter, citroensap, crème fraîche, crème fraiche met kruiden, groentebouillon, olijfolie, paneermeel, prei, groene kool, scherp paprikapoeder, strudel, strudeldeeg, wortel en yoghurt

Soort:
quiche / groente
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Varkenspoten met vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, banaansjalot, bieslook, bouquet garni, grof zout, knolselderij, laurier, tomaat, varkenspoot, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gemüse! :

Bonte zomerrolletjes

Ingrediënten:
avocado, glasnoedels, knoflookbieslook, korinaderblad, lichte sojasaus, limoen, mungbonentauge, olie, rijstpapier, slabladeren, tofu, wortel en zoete chilisaus

Keuken:
Orientaals
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddestoelenpaté

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, broodkruim, champignons, citroensap, druivenpitolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, maïsolie, peterselie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Walnootpaté

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, broodkruim, citroensap, druivenpitolie, maïsolie, peterselie, tijm, ui, walnoten, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / noten / paté/terrine
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Mini-loempia's

Ingrediënten:
bieslook, eiwit, filodeeg, groene peper, kipfilet, knoflook, lente ui, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, taugé, ui en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Pittige pompoensoep

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, garam masala, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gember, groentebouillon, knoflook, olie, pompoen, ui en wortel

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise curry-kokospompoensoep

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, garam masala, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, olie, pompoen, thaise currypasta, ui en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Klassieke kalfskop

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, augurk, bieslook, bleekselderij, bosui, bouquet garni, ei, kalfshersenen, kalfskop, kappertje, mosterd, olijfolie, peultjes, tomaat, ui, wijnazijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Rijsttimbaaltjes met groenten

Ingrediënten:
basmatirijst, biet, extra vergine olijfolie, knolselderij, rettich, rozijnen, verse bieslook, verse bladpeterselie en wortel

Soort:
rijst / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Groentevinaigrette

Ingrediënten:
augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Knapperige kimchipannenkoek

Ingrediënten:
bloem, chinese bieslook, courgette, druivenpitolie, ei, kimchi, koriander, lente-ui, maïsolie, peterselie, wortel en zomerpompoen

Keuken:
Koreaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

quiche slanke kwark

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, citroen, emmental geraspt, gember, kervel, komkommer, korstdeeg met zaden en kruiden, kwark, melk, olijfolie, peper, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Bisque de crevettes

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, hollandse garnalen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, saffraan, steurgarnalen, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Kikkererwten Met Knoedels

Ingrediënten:
amandelmelk, bakpoeder, bieslook, bleekselderij, bloem, boerenkool, broccoli, cayennepeper, gedroogde oregano, groene erwten, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, knoflookpoeder, olijfolie, witte wijn, wortel, zoete ui, zout en zwarte peper

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto primavera met ham

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bieslook, doperwten, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pata negra, peper, peultjes, prei, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto primavera

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bieslook, doperwten, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peultjes, prei, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Linzenpaté

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, broodkruim, bruine linzen, citroensap, druivenpitolie, garam masala, groene linzen, kerriepoeder, knoflook, maïsolie, peterselie, rode linzen, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente / paté/terrine
Haal meer recepten op...