Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Gebakken aubergine met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, mozzarella, parmezaanse kaas, tomaat in blik en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, risottorijst, spinazie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Lunch uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept van Food en So Much More: