Recept uit Vegalicious:
gegratineerde gnocchi met ricotta en peterselieboter
- Ingrediënten:
- bloem, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselieboter en ricotta
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, boter, courgette, ei, eidooier, gist, ham, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, spinazie, suiker, tijm, tomatensaus, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vegalicious:
Recept uit Vegalicious:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta: