118 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroencourgetteeiextra vierge olijfoliekaasknoflookmozzarellaolieolijfoliepastapeperpestoricottarucolaspaghettispinazieuizeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, ei, gedroogd pepertje, gehakt, gezeefde tomaten, half-om-halfgehakt, kaas, marjolein, mozzarella, olijfolie, olijfolie, paneermeel, peper en zout, pijnboompitten, spaghetti, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui en 
zout en peper

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorinokaas, pijnboompitten en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Basisrecept uit Koken met kruiden:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, broodkruimels, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorinokaas en pijnboompitten

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Pesto à la Genovese

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten en verse knoflook

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Spaghetti met pestosaus

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, spaghetti, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Linguine al pesto - Linguine met pesto

Ingrediënten:
aardappel, kousenband, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino sardo, peper, pesto, pijnappelpitten, trofie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnappelpitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Traditionele pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, harde kaas, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Romainesla met zeewier

Ingrediënten:
arame bruinwier, basilicum, dulse, rode paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, rode wijnazijn, romainesla, wakame, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Romainesla met zeewier en balsamico-azijn

Ingrediënten:
arame bruinwier, balsamicoazijn, basilicum, dulse, rode paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, romainesla, wakame, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pestoboter

Ingrediënten:
basilicum, boter, extra vergine olijfolie, harde kaas, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Smaakvolle romainesla met zeewier

Ingrediënten:
arame bruinwier, basilicum, dulse, rode paprika, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, rode ui, rode wijnazijn, romainesla, sjalot, wakame, zongedroogde tomaat, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Linguine met pesto

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pesto

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peper, pijnboompitten, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met pesto met de vijzelmethode

Ingrediënten:
aardappelgnocchi, basilicum, boter, extra vergine olijfolie, fettuccine, grof zeezout, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino romano, pecorino sardo, pijnboompitten, spaghetti en tonnarelli

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met pesto met ricotta

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, piccagge, pijnboompitten, ricotta, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...