95 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelboterbroodcitroencitroensapgembergroenteknoflookkomkommerkruidenolieolijfoliepaprikapeterseliespecerijensuikeruivleeswaterwortelzeezoutzoutzuurkoolzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, zure appel, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kersen en zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kersen, kruidnagel, laurier, maïsolie, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige zuurkoolsoep

Ingrediënten:
druivenpitolie, groentebouillon, halfvolle room, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, zure appel, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gefrituurde groente

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, graanmelk, groente, notenmelk, olijfolie, paneermeel, peterselie, sojamelk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poolse holishkes

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, honing, olie, peper, rozijnen, rundergehakt, savooiekool, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, witte kool, zout en zure appel

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rijst / rundvlees / groente
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Fazant met gekruide zuurkool en kweepeer

Ingrediënten:
boter, citroensap, fazant, ganzenvet, gevogeltebouillon, jeneverbes, jonagold appel, kaneelstokje, karwijzaad, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, laurierblad, peper, ui, witte wijn, zout, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte / tajine
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Snack of tussendoortje uit De vrolijke keuken:

Boter op zee

Ingrediënten:
aardbei, amandel, avocado, groente, honing, mayonaise, olijfolie, peper, pindakaas en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Zuurkoolsoep

Ingrediënten:
appel, buikspek, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, jeneverbessen, karwijzaad, knoflook, laurier, majoraan, peper, peperkorrels, reuzel, room, sjalotten, tijm, ui, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Carpaccio van gepofte gele biet

Ingrediënten:
citroenzest, fleur de sel, gele biet, gele kerstomaat, groente, grof zeezout, knoflookolie en peper

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Schorseneren met eierbottarga

Ingrediënten:
citroen, eierbottarga, geklaarde boter, groente, laurier, melk, peper, rodebietenblad, schorseneren en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Zuurkool

Ingrediënten:
appels, gerookt spek, jeneverbessen, karwijzaad, laurierblad, peperkorrels, peterselie, rattes aardappelen, reuzel, rookworst, ui, varkensribben, venkelzaad, witte wijn en zuurkool

Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Risotto met zuurkool en porcini

Ingrediënten:
boter, bouillon, fruit, kaas, olie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rijst, risotto, risottorijst, spekblokjes, ui, vet, water, water, wijn, witte wijn, zuurkool en zwarte peper

Haal meer recepten op...