279 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterchampignondroge witte wijnknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillontijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

pechugas de pichones con setas

Ingrediënten:
bleekselderij, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode wijn, serranoham, tijm, ui, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Recept van Voedzaam & Snel:

Stoere stoof met rund, groente en linzen

Ingrediënten:
anijszaad, biet, bloem, boter, grove mosterd, kaneel, kastanjechampignons, komijn, korianderzaad, kruidnagel, laurier, linzen, milde mosterd, nootmuskaat, olie, peper, pittige mosterd, riblappen, tomatenpuree, ui, verse tijm, wortel en zout

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

duiven gemarineerd in rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Stoere groentespiesen

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gedroogde tomaten, gele paprika, groene paprika, groente, kastanjechampignons, knoflook, laurier, olijfolie met rozemarijnaroma, tasty tom tomaat en witte balsamicoazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
barbecue/grill / vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vol-au-vent

Ingrediënten:
aardappelpuree, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boerderijkip, boter, bottarga van ei, ei, eidooier, jeneverbessen, kalfsgehakt, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagel, laurier, mousselinesaus, nootmuskaat, paneermeel, parijse champignons, peper, peperkorrels, piment d'espelette, prei, shiitake, tijm, ui, veldsla, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, druivenpitolie, gedroogde chinese paddenstoelen, gedroogde funghi porcini, gedroogde shiitake, laurier, maïsolie, peterselie, prei, sjalot, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Bercy-wijtingen - merlans Bercy

Ingrediënten:
boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen en zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, champignons, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, shiitake, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Krachtige wildbouillon

Ingrediënten:
champignon, gedroogde koriander, jeneverbes, kardemompitje, kippenbouillon, laurier, peperkorrel, reekarkas, roomboter, rozemarijn, sojasaus, steranijs, tijm, ui en wildkarkas

Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbot, knoflook, laurier, peterselie, prei, ui, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Saus van bruine kippenfond

Ingrediënten:
bruine kippenbouillon, champignon, kipkarkassen, kippenvleugel, knoflook, laurier, madeira, maïzena, olie, tomatenpuree, uien, winterpeen en witte wijn

Soort:
saus / bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Hongaarse kalfstongsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruine champignons, gekookte ham, gele paprika, gezouten kalfstong, jeneverbessen, kalfsjus, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, paprikapoeder edelsusz, peperkorrels, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Bruine kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbot, knoflook, laurier, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...