877 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijngroentebouillonknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillontomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bordelaise

Ingrediënten:
kalfsbouillon, knoflook, laurier, paddestoelen, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot, tijm, rode wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bearnaisesaus

Ingrediënten:
dragon, dragonazijn, eierdooiers, laurier, peper, peterselie, sjalotten, tijm, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Konijn op z’n Belgisch

Ingrediënten:
bruin bier, duinkonijn, gevogeltebouillon, honing, jeneverbes, laurier, paarswitte pruim, peper, rode pruim, rode wijnazijn, roomboter, rozemarijn, sjalot, tijm, zonnebloemolie en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pommes sarladaise

Ingrediënten:
aardappel, boter, eendenvet, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / aardappelgerecht
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Witte wijnsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, dragon, laurier, noilly prat, peper, sjalot, tijm, visfumet, witte wijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade voor haas

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, port, pruimedant, rode wijn, sjalot, tijm en wortel

Soort:
vegan / marinade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Choronsaus

Ingrediënten:
dragon, dragonazijn, eierdooiers, laurier, peper, peterselie, sjalotten, tijm, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Konijn met cantharellen en mosterdsaus

Ingrediënten:
boter, cantharel, duinkonijn, knoflook, laurier, peper, port, room, sjalot, tijm, wildglace, witte wijn, zaanse mosterd en zout

Soort:
wild
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Marinade voor haarwild

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, selderij, sjalot, tijm, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Preisoep

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, peper, preien, taugé, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Runderfond

Ingrediënten:
knolselderij, laurier, peperkorrels, prei, soepvlees, tijm, ui, water, winterpeen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...