Recept uit Sous vide:
Bordelaise
- Ingrediënten:
- kalfsbouillon, knoflook, laurier, paddestoelen, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot, tijm, rode wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Basisrecept uit Wild:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers: