53 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebroccolicashewnotenchinese broccolieigemberkipfiletkippenbouillonknoflookkratiemlente-uilichte sojasausmaïzenanam plaoliepeperplantaardige olierode paprikasojasausthaise vissausuivissauswaterwitte peperwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Chinese rijst

Ingrediënten:
doperwten, gedroogde chinese paddestoelen, oestersaus, plantaardige olie, suiker, ui, waterkastanje in blik, witte krab uit blik, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Chinees rijstgerecht

Ingrediënten:
doperwten, gedroogde zwarte chinese paddestoelen, gekookte ham, krabvlees, langkorrelrijst, oestersaus, plantaardige olie, suiker, ui en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / rijst / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Aziatische aubergines uit de slowcooker

Ingrediënten:
aubergines, azijn, chilivlokken, chinese rijstwijn, gember, gehakt, lente-uien, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, pinda’s, rode peper, sesamolie, sojabonen, suiker, szechuanpeperkorrels, knoflook, verse koriander en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kip Cashew gefrituurd in de wok

Ingrediënten:
bosuitjes, cashewnoten, suiker, gedroogde chilipepers, ketjap manis, kippendijfilet, knoflook, oestersaus, sojasaus, tempurabloem, sesamolie, ui, witte peper, zonnebloemolie en zout

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken brede mie - guay teow pad se-iew

Ingrediënten:
broccoli, ei, knoflook, kratiem, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundvlees, sen yai, sesamolie, suiker, thaise vissaus, verse rijstmie, wijn, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles / pekel en marinades
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gerituurde kip-garnalen dumplings

Ingrediënten:
ei, azijn, chilisaus, kippendijfilet, lichte sojasaus, oestersaus, olie, pepers, rawit, rode pepers, shiitakes, suiker, knoflook, sesamolie, zout en wontonvellen

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Garnalenwrap Met Zwarte Bonen Saus

Ingrediënten:
bosuitjes, garnalen, groene paprika, garnaal, ijsbergsla, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, olie, paprika, pijnboompitten, rode paprika, sambal, sesamolie, sesamzaadjes, sjalotjes, suiker, ui, water en zwarte bonen

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kip met gember - gai pad khing

Ingrediënten:
champignon, gember, groene paprika, kipfilet, knoflook, kratiem, nam pla, oestersaus, olie, rode paprika, suiker, thaise vissaus, verse basilicum en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tofu met groenten - pad pak tow-hoo

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, champignon, knoflook, kratiem, nam pla, oestersaus, olie, peultjes, rode paprika, suiker, taugé, thaise vissaus, tofu, ui, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Hartige insectenschijven

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, gember, sla, knoflook, lente ui, limoensap, maïskorrels, meelwormen, oestersaus, paneermeel, rijstazijn, sesamolie, sjalot, vissaus, winterwortel, witte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met rundergehakt - guay teow nuea sab

Ingrediënten:
bai pak chee, brede rijstmie, knoflook, kratiem, maggi, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundergehakt, sen yai, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, verse koriander, witte peper en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Haal meer recepten op...