Recept uit Verrot lekker:
Kerriepasta
- Ingrediënten:
- citroen, gedroogde chilipeper, gember, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkumapoeder, nootmuskaat, rode ui, yoghurt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, ei, garam masala, gehakt, gember, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, komkommer, koriander, korianderzaad, kurkuma, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, tomaat, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Lunch / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / buffet / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Simpel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India: