Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött karfiol - Gevulde bloemkool
- Ingrediënten:
- bloem, bloemkool, boter, gekookte ham, parmezaanse kaas, peper, zout en zure room
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroen, ei, eidooier, gekookte ham, gist, gruyère, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, prosciutto, rauwe ham, slagroom, spinazie, tomatenpuree, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Beproefd:
Recept van Beproefd:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van I love food & wine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: