329 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemboterbruine suikercitroensapeieidooiergembergemberpoederkaneelknoflookkristalsuikerkruidnagelkruidnagelpoedermelkolijfoliepeperpoedersuikerroomslagroomuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / lunch / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

In rode biet gemarineerde zalm

Ingrediënten:
bloemkool, boter, bruine basterdsuiker, citroen, foelie, kardemompeul, korianderzaad, mimolettekaas, nootmuskaat, rode biet, suiker, wijnazijn, witte peperkorrels, witte wijn, zalm en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Walnootdromen

Ingrediënten:
anijszaad, donkere basterdsuiker, eidooier, bloem, boter, walnoten, honing, bakpoeder, nootmuskaat, pure chocolade, ruwe rietsuiker, kaneel, vanillesuiker, witte chocolade en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Moksimarinade

Ingrediënten:
cayennepeper, ketjap, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, paprikapoeder, suiker, ui en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vegetarisch / pekel en marinades
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Gembercustard

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, eidooier, gemberwortel, gesuikerde gember, kaneel, nootmuskaat, piment, pudding, room, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Hazelnootcustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, hazelnoot, hazelnootmelk, kaneel, nootmuskaat, pudding, room, suiker, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Snack of tussendoortje uit Hoe te eten:

De koekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, golden syrup, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:

Shrewsbury cakes

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen nootmuskaat, poedersuiker, rozenwater en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Jamaicaanse 'jerk'

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde tijm, gemberwortel, knoflook, nootmuskaat, paprikapoeder, piment, suiker, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Jamaicaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Recept uit Mavis kookt:

Boyo - Cassave-kokoscake

Ingrediënten:
amandelessence, cassave, ei, gecondenseerde melk, kaneel, kokos, nootmuskaat, rozijnen, santen, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Asperges met foelie

Ingrediënten:
boter, ei, foelie, nootmuskaat, suiker, verse peterselie, witte asperge, zout en zwarte peper

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Eendenlever met truffel en sinaasappelmousse

Ingrediënten:
cognac, eendenlever, gemalen nootmuskaat, Himalayazout, knoflookroom, melk, peper, port, rietsuiker, sinaasappelmousse, zout en zwarte truffel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Chocolademousse

Ingrediënten:
cacaopoeder, citroen, eiwit, nootmuskaat, pure chocolade, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Speculaaswieltjes

Ingrediënten:
biologische citroen, donkere basterdsuiker, eidooier, melk, bloem, boter, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemalen kruidnagels, gemberpoeder, amandel, nootmuskaat, ruwe rietsuiker, sinaasappel, slagroom, kaneel en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Banbury cakes

Ingrediënten:
appelmoes, bloem, boter, cakekruim, eigeel, fijne witte suiker, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, krenten, melk, nootmuskaat, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / pastei
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Volkorenkruidkoek

Ingrediënten:
bakpoeder, bruine suiker, ei, gemberpoeder, kandijsiroop, kaneel, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, rozijnen, sinaasappel, volkorenmeel en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Haal meer recepten op...