Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren
- Ingrediënten:
- gedroogde munt, lamsgehakt, olie, peper, peterselie, rijst, ui, water, wijnbladeren en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, lamsgehakt, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, rijst, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Noma:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek: