887 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroensapeiknoflookkruidenlauriermelkolieolijfoliepeperplantaardige oliepreisuikertijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Pilaf met kip, abrikozen en nootjes

Ingrediënten:
abrikozen, basmatirijst, cashewnoten, djinten, kaneel, kardemompeulen, kipfilet, kippenbouillon, pandanrijst, peterselie, pistachenootjes, saffraanpoeder, ui, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Warme salade van eend, sperziebonen en geroosterde paprika met rijststokjes

Ingrediënten:
ansjovis, bacon, chilipoeder, citroensap, eendenborstfilet, gember, knoflook, lichte sojasaus, olijfolie, paprika, peterselie, rijststokjes, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat, witte-wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vlees / wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, crème fraîche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kalkoen in chocolade-chilisaus

Ingrediënten:
anijszaad, flourtortilla, gemalen kaneel, amandel, kalkoen, knoflook, kruidnagel, maistortilla, peterselie, pure chocolade, rode chilipeper, rozijnen, sesamzaad, tomaat, ui, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haasbiefstuk in wijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, framboos, gemalen roze peperkorrel, haasbiefstuk, olijfolie, rode wijn, sjalot, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met champignons en doperwtjes

Ingrediënten:
bouillon, champignon, doperwtjes, droge sherry, kalfslapjes, kalfsschnitzel, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, sjalot, ui, verse bieslook, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Geroosterde-visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, prei, uien, visgraat, viskoppen, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, prei, uien, visgraat, viskoppen, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Langoustines met Amerikaanse saus en rijst

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, koffieroom, langoustine, peper, rijst, rode voedingskleurstof, sjalot, tomaatjes, verse peterselie, verse tuinkruiden, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Garnaalkroketten 2 - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, hollandse garnalen, melk, sjalot, slagroom, tabasco, water, witte peper, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde tonijn

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, honing-citroensapdressing, lente-ui, melk, mosselen, sjalot, tonijn uit blik, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Mosselen met kerrie

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, eierdooier, kerrie, melk, mosselen, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...