Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Coq au vin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen: