Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Gevulde aubergines
- Ingrediënten:
- aubergine, bleekselderij, feta, gehakt, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, passata en peterselie
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peper, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Honey & co: