Recept uit De Urban Cook:
Langzaam Gebakken Ossenhaas Met Bordelaisesaus
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, merg, olijfolie, ossenhaas, peterselie, rode wijn, sinaasappel, tijm, witte peperkorrels en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Verrot lekker:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Noma:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Noma: