830 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercayennepepercitroencitroensapeigemalen komijngroenteknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepaprikapeperrode paprikatijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di gamberi - Garnalenravioli

Ingrediënten:
basilicum, ei, eierpastadeeg, mascarpone, paprikapoeder, peterselie, saus bij garnalenravioli, slagroom, spinazie, tijgergarnalen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Bietjes met walnoten en komijn

Ingrediënten:
bietjes, citroensap, gerookte-paprikapoeder, komijnzaadjes, koolzaadolie, peterselie, sinaasappelsap, volle yoghurt, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

auberginedip

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Franse kaassaus

Ingrediënten:
camembert, knoflookzout, mayonaise, paprikapoeder, peterselie en room

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde kippetjes met kruiden

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, grof zeezout, komijnzaad, olijfolie, paprikapoeder en piepkuiken

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Bkoula à la Saida

Ingrediënten:
bladspinazie, boerenkool, citroen, gekonfijte citroen, knoflook, komijnpoeder, koriander, marokkaanse olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, kikkererwt, knoflook, komijn, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, tahin en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Acorda met garnalen

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peperkorrels, peterselie, garnaal, sjalot, wit boerenbrood, witte wijn en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

salade met rauwe tomaten en paprika´s

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene paprika, grof zeezout, ingelegde citroen, paprikapoeder, peterselie, tomaat en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel Benedict

Ingrediënten:
aardappel, ei, hollandaisesaus, kervel, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei met venkel

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, venkel, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige aspergegratin

Ingrediënten:
asperge, boter, broodkruim, gruyère, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Komkommersalade met tomaat en paprika

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dille, gele paprika, komkommer, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, tomaten, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spuntino:

Toast van gesmoorde octopus en kikkererwten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, ciabatta, extra vierge olijfolie, grof zeezout, kikkererwten, knoflook, octopus, paprikapoeder, saffraan, ui, venkel, wortel en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Tehina

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, paprikapoeder, tahin en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Humus met lamsgehakt en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroensap, gemalen kaneel, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, pijnboompitten, spaanse ui, tahinpasta, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Philadelphia-peren

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, eidooier, gekookte ham, gervais, paprikapoeder, peterselie, philadelphia, williamsperen, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
fruit
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Auberginesaus

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, groentebouillonblokje, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, pomodori, rode chilipeper, rode wijn, saffraanpoeder, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...