Asperge, gegratineerd met bechamel of mornaysaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 383 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cannelloni met kreeft & witte asperges recept - Food and Friends

Een recept uit

Canneloni met asperges

Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega

Gegratineerde asperges - asparagi al gratin

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Taartje van Hollandse asperges met messenklever en peterselie

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem