Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Pasta met sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, fruit, knoflook, olie, olijfolie, peper, prei, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: