Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Pasta met sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rijst, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: