82 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercourgetteeifruitgroentekaasknoflookkruidenmelkmozzarellaolijfoliepepersuikertomatenpureeuivleeswaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Pasticcio di melanzane

Ingrediënten:
aubergine, ei, extra vergine olijfolie, kappers, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, peterselie en scamorza

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Melanzane ripiene

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bladpeterselie, brood, cherrytomaten, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, majoraan, mozzarella, parmezaanse kaas, pecorino, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Auberginerolletjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bliktomaten, ei, knoflook, olijfolie, oude geraspte kaas, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselieblad, suiker en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Gehaktballen alla Norma

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, snelkookpolenta, tomatenblokjes, venkelzaad en zoete chilisaus

Soort:
vlees
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Recept uit Thuis in de keuken:

PESTO

Ingrediënten:
gedroogde tomaten, groene kruiden, groente, kaas, noten, olie, ui en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Een Flan

Ingrediënten:
blikje tonijn, cayennepeper, ei, gerookte vis, groene kruiden, groente, kaas, mosterd, pastis, room, tabasco, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Melanzane alla Parmigiana

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bliktomaat, broodkruim, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, ui, wortel en 
zout en peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

5 manieren om gekookte granen op te peppen

Ingrediënten:
bieslook, bladgroenten, blauwschimmelkaas, bloemkoolroosjes, bonen, broccoli, doperwten, feta, geitenkaas, groenten, kaas, kruiden, misosaus, munt, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn en wortelgroenten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, broodkruim, courgette, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, varkensgehakt, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Frittata uit de oven - torta di frittate

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, fontina, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Gemengde geroosterde groenten

Ingrediënten:
aubergine, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori tomaten, rode paprika, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, boter, ei, kaas, knoflook, lamsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, peterselie, tomaat, ui en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Haal meer recepten op...