Recept uit Kooktechnieken:
Vis garen in braadfolie
- Ingrediënten:
- jeneverbessen, kruiden, laurier, peper, peperkorrels, prei, sjalot, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, peper, prei, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Kooktechnieken:
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: