Recept uit De Urban Cook:
In De Pan Gebakken Kalfslever Met Spek & Bieslooksaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, room, sjalot, spek, tabasco, tomaat en witte wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, tomaat, ui, volle melk, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: