Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Hartige crèpes met paddestoelen, ui of prei
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk, paddenstoelen, prei, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Papa Kazmi:
Recept uit Verrot lekker:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / buffet / avondmaal uit Verrot lekker:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers: