Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Brooddeeg - pàte à pain
- Ingrediënten:
- bloem, fijne basterdsuiker, gist, melk, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht / beslag/deeg / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, karnemelk, knoflook, kristalsuiker, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, volle melk, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Ontbijt / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brood - 100 internationale recepten:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Moro:
Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Ontbijt uit Brood - 100 internationale recepten:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven: