Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Visterrine
- Ingrediënten:
- basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basilicum, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, ei, garnaal, kabeljauw, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, ui, visbouillon, witte wijn, zalm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto: