Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, komkommer, kool, olie, paprika, peper, peterselie, prei, rode ui, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: