Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Eend met kriekensaus met salie en tijm
- Ingrediënten:
- beaujolais, eend, kriekensaus, peper, plantaardige olie, salie, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Uit de oven van Van Boven: