Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Runderschnitzel
- Ingrediënten:
- boter, ei, paneermeel, plantaardige olie en rundvlees
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Jamie's Italie:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: