79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroendroge witte wijneikerstomaatknoflooklinguineolijfoliepeperpijlinktvispreisjalotspaghettitomaattomatenpureeuivisbouillonwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliolini met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cayennepeper, knoflook, olijfolie, sint-jakobsschelp, sla, tagliolini en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met geep

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, geep, knoflook, olijfolie, spaghetti, tomaat uit blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Farfalle met sardienen

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, farfalle, knoflook, olijfolie, sardienen, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met garnalen en artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, bladpeterselie, bleekselderij, bottarga, citroensap, garnaal, olijfolie, sjalot, spaghetti, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Vissersvermicelli

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde chilipeper, knoflook, octopus, olijfolie, suiker, tomaat, venusschelp, vermicelli en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bavette met venusschelpen en courgettes

Ingrediënten:
bavette (vlees), bladpeterselie, chilipeper, courgette, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, sjalot, tomaat en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Visravioli

Ingrediënten:
00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, olijfolie, sardienen, ui, vis en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met zeekat

Ingrediënten:
bladpeterselie, linguine, olijfolie, tomaat, ui, witte wijn en zeekat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met mantisgarnalen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bucatini, chilipoeder, droge witte wijn, knoflook, mantisgarnalen, olijfolie en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tortelloni met pesto en pijlinktvis

Ingrediënten:
00-bloem, basilicum, bladpeterselie, bloem, ei, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, pijnboompitten, ricotta, tomaat, walnoten en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Natte visrijst - arroz al marinera

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Paella met kip en garnalen

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, snijbonen, spaanse ui, sperziebonen, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:

Spaghettini met garnalen en chilipeper

Ingrediënten:
chilipepervlokken, garnalen, knoflookolie, lente-ui, noilly prat, peterselie, rucola, spaghettini, witte wijn en zongedroogde tomaten op olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Linguine met clams

Ingrediënten:
clams, gedroogde rode chilipeper, knoflook, linguine, noilly prat, olijfolie, peterselie, vermout en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella met zeevruchten

Ingrediënten:
bakchorizo, citroen, droge witte wijn, erwten, gamba, garnalen, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, scampi, spaanse ui, strandgapers, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / pasta/noodles
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Linguine met strandgapers en tomaten

Ingrediënten:
chilipoeder, kerstomaat, kerstomaat, knoflook, linguine, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, spaanse peper, strandgapers, wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Inktvisfideos met gegrilleerde coquilles en schaaldierenschuim

Ingrediënten:
bouquet garni, coquille, noedels, inktvisinkt, knoflookolie, laurierblad, olie, olijfolie, peper, schalen van schaaldieren, slagroom, sojasaus, steranijs, tomatenpuree, tomaten uit blik, tuinkruiden, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met mosselen en kerrie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gruyère, kaas, kerrie, macaroni, melk, mosselen, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Spaghetti met kokkelsaus - spaghetti with clam sauce

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gedroogde spaanse peper, knoflook, kokkels, olijfolie, sjalot, spaghetti, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Txangurro-ravioli

Ingrediënten:
boter, ei, zoet gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, kristalsuiker, lasagnevellen, laurierblad, manchego, olijfolie, prei, slagroom, tomaat uit blik, verse bladpeterselie, verse tijm, vieux, visbouillon, witbrood, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...